Motorola Community

motorola one Phonesmotorola one fusion+
All Forum Topics
Options

7 Posts

07-16-2020

IN

14 Signins

85 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎07-16-2020
  • Location: IN
  • Views: 85
  • Message 1 of 2

System Equaliser Stops automatically in background

2020-08-31, 10:09 AM

Helloo @motorola-admin  @motorolaindia

 

 

Please fix that Native equaliser stops automatically in background please release an update that system cannot kill equaliser app. It irritates me alot while listening to music as it stops in background and sound signature changes then I can notice that equaliser has stopped. Now I need to open equaliser to ON it again please fix it ASAP�

Reply
Options

2853 Posts

04-04-2018

IN

378 Signins

26500 Page Views

  • Posts: 2853
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: IN
  • Views: 26500
  • Message 2 of 2

Re:System Equaliser Stops automatically in background

2020-09-01, 8:58 AM

@ Shiva.11 wrote:
 

 

Helloo @motorola-admin  @motorolaindia

 

 

Please fix that Native equaliser stops automatically in background please release an update that system cannot kill equaliser app. It irritates me alot while listening to music as it stops in background and sound signature changes then I can notice that equaliser has stopped. Now I need to open equaliser to ON it again please fix it ASAP�

 

Hi,

 

Sorry to know about this and thanks for reporting!

 

We would like to investigate this further what may be causing this.

 

Please update your profile with the current phone, carrier, and the IMEI number -- this will help me investigate. Please make sure that the options under Settings > Motorola Privacy are on as well, and let me know (just reply here) if it's okay for me to look at your apps to see if they are a source of problems.

If you need a reference in updating your profile, please click this link - https://forums.lenovo.com/t5/Forum-Feedback/Complete-your-forums-profile/td-p/3339943

 

Also, share with us a Bug Report as soon as possible, here are the steps:

 

1.  Go to Settings -> About Phone -> Tap on Build number 7 times on the build number to go into the developer options mode]

 

2. After the above steps Developer options will be enabled.

 

3. Go to Settings ->Developer options -> Enable USB debugging > Toggle On

 

4. Enable Settings -> Developer options -> Enable Bug Report shortcut > Toggle On

 

5. Once the issue is reproduced, Go to Settings -> Developer options -> Click on take bug report or Press the Power button and then choose Bug Report from the Power-down menu.

 

6. Wait for some time until the bug report is collected. It takes around 3 to 4 minutes to collect the Bug Report.

 

7. Then upload the Bug Report to your personal Google Drive and then share the link to the Bug Report on the forums in a reply or via a private message.

 

8. Provide observations of what you saw happen right before the bug report was taken. Please indicate the time that you observed the behavior in local time. 

 

I will be waiting for your response.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete