Motorola Community

motorola one Phonesmotorola one / motorola one power
All Forum Topics
Options

3 Posts

03-25-2019

GB

5 Signins

59 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎03-25-2019
  • Location: GB
  • Views: 59
  • Message 1 of 4

Signal bar too big when using single sim

2019-03-25, 20:17 PM

So basically I put my second SIM in another phone in case something happens to my Motorola One. When I do, the network signal bar becomes twice as long, especially the "4G" being beside the car rather than above it or something. This means there is practically no room for any other things in the notch. Maybe it could be changed so that the 4G is put above the signal bar rather than beside it, to create more room?

Reply
Options

18184 Posts

02-03-2016

US

2279 Signins

55627 Page Views

  • Posts: 18184
  • Registered: ‎02-03-2016
  • Location: US
  • Views: 55627
  • Message 2 of 4

Re: Signal bar too big when using single sim

2019-03-25, 22:05 PM

 wrote:

So basically I put my second SIM in another phone in case something happens to my Motorola One. When I do, the network signal bar becomes twice as long, especially the "4G" being beside the car rather than above it or something. This means there is practically no room for any other things in the notch. Maybe it could be changed so that the 4G is put above the signal bar rather than beside it, to create more room?


Hi.

 

Can you post a screenshot of this? Thanks.

 

- Matt

Please do not PM me - if you have issues, search the forums for threads on your topic and post there, or start a new thread. Thanks!
Reply
Options

3 Posts

03-25-2019

GB

5 Signins

59 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎03-25-2019
  • Location: GB
  • Views: 59
  • Message 3 of 4

Re: Signal bar too big when using single sim

2019-03-26, 7:11 AM
Reply
Options

18184 Posts

02-03-2016

US

2279 Signins

55627 Page Views

  • Posts: 18184
  • Registered: ‎02-03-2016
  • Location: US
  • Views: 55627
  • Message 4 of 4

Re: Signal bar too big when using single sim

2019-03-26, 13:15 PM

Thanks. It would be useful to see the entire top notification or the entire screen, if you could do that too.

 

I am not 100% sure, but I think some of this is driven by the carrier. Who are your carriers?

 

- Matt

Please do not PM me - if you have issues, search the forums for threads on your topic and post there, or start a new thread. Thanks!
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete