Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

motorola one Phonesmotorola one vision
All Forum Topics
Options

27 Posts

01-10-2017

Australia

44 Signins

236 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎01-10-2017
  • Location: Australia
  • Views: 236
  • Message 31 of 47

Re: Signal problem Moto One Vision

2019-12-09, 8:28 AM

There is no Enhanced LTE option in the RETAPAC version of the phone so this option doesnt even exist for me :(

 

 

Reply
Options

27 Posts

01-10-2017

Australia

44 Signins

236 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎01-10-2017
  • Location: Australia
  • Views: 236
  • Message 32 of 47

Re: Signal problem Moto One Vision

2019-12-09, 8:40 AM

Given the high prevelenance of issues, Motorola should be putting out a software fix quickly to fix this issue, either that or there is a massive design issue thats causing problems :( Please give us a fix, having a 500 dollar handset that is unreliable and unusable is not acceptable in any country!

Reply
Options

24 Posts

10-19-2019

Canada

67 Signins

892 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎10-19-2019
  • Location: Canada
  • Views: 892
  • Message 33 of 47

Re: Signal problem Moto One Vision

2019-12-12, 7:20 AM

I haven't noticed wifi issues since I have a very good tp link WiFi ac router 3 floors away.

 

The option to disable either 2.4ghz or 5ghz wifi bands would be useful in cutting down on interference. Should l tell this to Google?

 

Are any of you using headphones?

Reply
Options

27 Posts

01-10-2017

Australia

44 Signins

236 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎01-10-2017
  • Location: Australia
  • Views: 236
  • Message 34 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-02-29, 11:24 AM

Some advice, after multiple issues over and over my wife's one vision went back and they had to repair the SIM socket on the board (covered by warranty) the One visions have a design defect that can lead to the SIM socket separating from the board, aparently quite a common fault. So dont take no for an answer, get your agent to investigate the SIM tray/slot and get the phone looked at, hers has been working fine since it was repaired. Suffice to say this will be the last Motorola i buy, I bought a G7 in Australia last year and was told (after looking online and finding that the G7 supports VoLTE in India but not in Australia it seems - consistency of functionality internationally would be helpful) and now the entire saga with the One Vision. I'll look elsewhere in the future.

Reply
Options

56 Posts

06-28-2017

India

98 Signins

699 Page Views

  • Posts: 56
  • Registered: ‎06-28-2017
  • Location: India
  • Views: 699
  • Message 35 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-01, 7:39 AM
I have problem with my mobile data. Firstly when I bought the Mobile I was getting full singal but mobile data could not work properly I would take some time to switch on and after that I will not work properly or speedy network ( data speed at 4g). Soon later change two operators but could not solve that problem , Later on changed the operator to 3g operator same problem continuing now also no solution to that? I am from India , and too much patience test for users. Note: Mobile data works but not properly and accurately with the signals .
Sai
Reply
Options

2975 Posts

04-04-2018

India

396 Signins

27540 Page Views

  • Posts: 2975
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: India
  • Views: 27540
  • Message 36 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-02, 4:16 AM

Hi Saikumar69,

 

Sorry to know about this. Can you let me know if you have performed any troubleshooting steps? If not, can you reset your Network settings and see if it helps? Go to Settings > System > Advanced > Reset option > Reset Wi-Fi, mobile & Bluetooth. Let us know how it goes.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

25 Posts

12-06-2019

Hungary

45 Signins

483 Page Views

  • Posts: 25
  • Registered: ‎12-06-2019
  • Location: Hungary
  • Views: 483
  • Message 37 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-04, 8:55 AM

According to Kimovil, that is not fully supported. You can check it here:
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-motorola-moto-one-vision
According to my experience Kimovil is usually right regarding supported bands.

Reply
Options

25 Posts

12-06-2019

Hungary

45 Signins

483 Page Views

  • Posts: 25
  • Registered: ‎12-06-2019
  • Location: Hungary
  • Views: 483
  • Message 38 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-04, 9:00 AM

@Agent_Suman @MattForumsMngr 
Could an Administrator please shed light on why this option is not available on certain SW channels? I'm on reteu, and its also unavailable there. Also I don't seem to be able to configure VoLTE, since its also disabled in the dialer menu. Now AFAIK these two do some business together, but could we please be able to configure them in a future update?

Reply
Options

25 Posts

12-06-2019

Hungary

45 Signins

483 Page Views

  • Posts: 25
  • Registered: ‎12-06-2019
  • Location: Hungary
  • Views: 483
  • Message 39 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-11, 10:46 AM

@Agent_Suman @MattForumsMngr 

PING! Pretty please!

Reply
Options

19826 Posts

02-03-2016

United States of America

2500 Signins

62923 Page Views

  • Posts: 19826
  • Registered: ‎02-03-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 62923
  • Message 40 of 47

Re:Signal problem Moto One Vision

2020-03-16, 20:27 PM

Could an Administrator please shed light on why this option is not available on certain SW channels? I'm on reteu, and its also unavailable there. Also I don't seem to be able to configure VoLTE, since its also disabled in the dialer menu. Now AFAIK these two do some business together, but could we please be able to configure them in a future update?

 

Hi.

 

Short answer - not really. There are many decisions made at the local level, both by carriers and the company. We're not part of those discussions, However, we are sharing this feedback with the team in the hopes that future devices (and maybe some current ones) are certified for these features.

 

  • Matt
Please do not PM me - if you have issues, search the forums for threads on your topic and post there, or start a new thread. Thanks!
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms