Problem z pełnym workiem na kurz
Witam po niecałym dniu użytkowania nowego robota T1 s pro sprzątającego, występuje komunikat o pełnym worku na kurz. Worek jest praktycznie pusty. Co mam zrobić ?
Witam po niecałym dniu użytkowania nowego robota T1 s pro sprzątającego, występuje komunikat o pełnym worku na kurz. Worek jest praktycznie pusty. Co mam zrobić ?
Witaj @Coffik , możesz wykonać reset na urządzeniu (przytrzymanie przycisku uruchomienia przez 60sekund), wyczyszczenie cache aplikacji. Jeśli problem nie ustąpi zalecałabym zgłoszenie urządzenia do sprzedawcy.
Pozdrawiam,
Anna
Specjalista ds. pomocy technicznej
Jesteśmy tutaj, aby pomóc w weryfikacji i rozwiązaniu problemu - pamiętaj, że zawsze możesz zgłosić sprawę do serwisu gwarancyjnego tutaj.
Odwiedź też stronę wyszukiwania gwarancji by sprawdzić status gwarancji lub zaktualizować ochronę gwarancyjną.
Znajdź oryginalne części i ulepszenia na stronie wyszukiwania części.
Pomógł Ci ktoś dzisiaj? Kliknij kciuk w górę poniżej aby mu podziękować!
Jeśli post okaże się pomocny i zawiera odpowiedź na Twoje pytanie, kliknij "oznacz jako rozwiązanie" !
Witam mam Lenovo T1s i ciagly komunikat "Pojemnik na kurz jest pełny. Proszę opróżnij pojemnij " i ciągle tak gada już mnie denerwuje to mimo że jest czyściutki to i tak ciągle mówi ten komunikat . Powiem tylko że mam go miesiąc dopiero i nie polecam robota z mopem bo on tylko mażę podłogi.
OR
Nie chcesz podawać swojego numeru seryjnego? Możesz także Wyświetl według produktu