Lenovo Topluluğu

FAN ÇALISMIYOR

Merhabalar ; Lenovo bilgisayarımın fanı uzun zamandır çalışmıyor . Yeni fan almam gerekiyor .Nerden alabilirim ? Fiyatlar ne durumda ?

0
0
Çözüm

Re:FAN ÇALISMIYOR

Selamlar,

Bilgisayarınız için parçaları teknoloji mağazalarında veya internette aratarak bulabilirsiniz.

Bilgisayarınızla uyumlu parçaların listesi için şu linke bakabilirsiniz:

Yukarıdaki linkteki parçalar, Lenovo'nun deneyip uyumluluğunu onayladığı parçalardır. Başka parçalar da uyumlu olabilir; bilgisayarınıza donanım parçası alacağınız zaman uyumluluk için satıcısına muhakkak danışınız.

~ Uğurcan

Bire bir özel yardım isteklerini yanıtlamıyorum. Sorularınız, başkalarına da yardımcı olabilecekleri uygun forumda yayımlanmalıdır.
Bir yanıt sorunuzu çözünce lütfen onu çözüm olarak işaretleyiniz.
Lenovo'nun bir çalışanı veya temsilcisi değilim. Yorumlarım bana aittir.

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!
Cevaplar

FAN ÇALISMIYOR

Çözüm

Re:FAN ÇALISMIYOR

Selamlar,

Bilgisayarınız için parçaları teknoloji mağazalarında veya internette aratarak bulabilirsiniz.

Bilgisayarınızla uyumlu parçaların listesi için şu linke bakabilirsiniz:

Yukarıdaki linkteki parçalar, Lenovo'nun deneyip uyumluluğunu onayladığı parçalardır. Başka parçalar da uyumlu olabilir; bilgisayarınıza donanım parçası alacağınız zaman uyumluluk için satıcısına muhakkak danışınız.

~ Uğurcan

Bire bir özel yardım isteklerini yanıtlamıyorum. Sorularınız, başkalarına da yardımcı olabilecekleri uygun forumda yayımlanmalıdır.
Bir yanıt sorunuzu çözünce lütfen onu çözüm olarak işaretleyiniz.
Lenovo'nun bir çalışanı veya temsilcisi değilim. Yorumlarım bana aittir.

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!

Cihazınızı tanımlayın

OR

Seri numaranızı vermek istemiyor musunuz? Ürüne göre görüntüle

Sorun çözüldü mü yoksa yardıma mı ihtiyacınız var? Buraya tıklayın.