Lenovo Topluluğu

Lenovo V130-15İKB 81HN Ram ve SSD yükseltme

Başlıkta da bahsettiğim bilgisayarım üzerinde ihtiyacımdan yükseltme yapmak istiyorum bu konuda ana kartım ve işlemcimin alacağı maksimum değerleri bilmiyorum sizden yardım talep ediyorum. 

Şimdiden teşekkürler

Speccy.png
0
0
Çözüm

Re:Lenovo V130-15İKB 81HN Ram ve SSD yükseltme

Merhaba @Kuyendaa,

Lenovo Topluluğuna hoş geldin!

Modelinle uyumlu tüm parçaları destek sitemizde bulabilirsin:

https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/lenovo-v-series-laptops/v130-15ikb/81hn/parts/display/compatible

Bu modele en fazla 12GB RAM takılabilir:

12GB max / 2133MHz DDR4, dual-channel capable, 4GB memory soldered to systemboard, one DDR4 SO-DIMM socket

SSD ve RAM takviyesi, diğer parçaların hasar görmemesi koşuluyla garantiyi etkilemez. 

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!
Cevaplar

Lenovo V130-15İKB 81HN Ram ve SSD yükseltme

Çözüm

Re:Lenovo V130-15İKB 81HN Ram ve SSD yükseltme

Merhaba @Kuyendaa,

Lenovo Topluluğuna hoş geldin!

Modelinle uyumlu tüm parçaları destek sitemizde bulabilirsin:

https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/lenovo-v-series-laptops/v130-15ikb/81hn/parts/display/compatible

Bu modele en fazla 12GB RAM takılabilir:

12GB max / 2133MHz DDR4, dual-channel capable, 4GB memory soldered to systemboard, one DDR4 SO-DIMM socket

SSD ve RAM takviyesi, diğer parçaların hasar görmemesi koşuluyla garantiyi etkilemez. 

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!

Cihazınızı tanımlayın

OR

Seri numaranızı vermek istemiyor musunuz? Ürüne göre görüntüle

Sorun çözüldü mü yoksa yardıma mı ihtiyacınız var? Buraya tıklayın.